Heeft u een vraag?

contact

Optimaal renoveren van uw elektriciteit
Wij zijn uw vertrouwen waard!

Aan het renoveren geslagen? Wij zorgen ervoor dat uw elektriciteitsinstallatie weer helemaal up-to-date is met uw vernieuwde woning!

Expertise in elektriciteitsinstallatie

Of u nu een paar extra ruimtes aanbouwt of een oud gebouw helemaal onder handen neemt, er zal ongetwijfeld iets met de elektriciteitsinstallatie moeten gebeuren. En daar komt onze expertise en jarenlange ervaring goed van pas! Wij zorgen voor een volledige aanpassing van de elektrische installatie, van nul te beginnen. Dit kan inhouden: het plaatsen van nieuwe verdeelkasten, het uitmeten van aardingen, het plaatsen van nieuwe aardingen, het traceren van ondergrondse leidingen, enzovoort.

Alles uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving

Ook maken we de installatie conform aan de geldende wet- en regelgeving en lossen we eventuele gebreken hieromtrent op. We kunnen ons hiervoor baseren op keuringsverslagen, maar ook op onze eigen observaties. Zo past uw elektrische installatie weer helemaal bij uw woning en bij u! Naast algemene elektriciteitswerken, doen wij ook nog parlo-, video- en telefonie, domotica, verlichting (verkoop en plaatsing) en elektrische verwarming (enkel reparaties). Aarzel dus niet langer en schakel ons in om uw elektriciteit te renoveren in Antwerpen. Bel nu voor meer info of een gratis offerte!

Berckmoes Installatie Technieken BVBA

Oudstrijdersstraat 75
2520 - Oelegem


Tel.: 03/500 00 51 03/500 00 51
BTW BE 0454.454.601

Waarom voor ons kiezen?

  • Reeds 26 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • Vrijblijvende offertes