Heeft u een vraag?

contact

Installateur voor verlichting regio Antwerpen
Steek uw licht op bij deze specialist

De juiste verlichting zorgt voor de nodige sfeer en ambiance in diverse ruimtes van de kamer. Het is dan ook belangrijk dat u vooraf goed geïnformeerd bent alvorens over te gaan tot aankoop van een authentieke armatuur of andere lichtbronnen.

Kwaliteitsmaterialen

Bij Berckmoes Installatie Technieken kunt u zowel terecht voor het plaatsen van uw verlichtingsarmaturen als voor puur advies op vlak van verlichting. Niet enkel particulieren maar ook winkels en bedrijven kunnen bij ons terecht. Er wordt steevast gewerkt met topmaterialen, die een langere levensduur garanderen. Onze gangbare merken zijn oa. Niko, Bticino,…

Bestelling en showroom

Wij kunnen u als klant op weg helpen bij het maken van de juiste verlichtingskeuze. Als erkend installateur voor verlichting uit Antwerpen zijn wij goed op de hoogte van de nieuwste trends zodat wij u perfect kunnen adviseren. We kunnen u doorverwijzen naar een showroom waar wij vaak mee samenwerken en dan gebeurt de bestelling van alles via ons. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling. Wenst u meer informatie te verkrijgen over één van onze activiteiten als installateur voor verlichting in Antwerpen? Of wilt u meteen een afspraak maken? Dit kan perfect! Mail of bel ons en wij doen het nodige!

Berckmoes Installatie Technieken BVBA

Oudstrijdersstraat 75
2520 - Oelegem


Tel.: 03/500 00 51 03/500 00 51
BTW BE 0454.454.601

Waarom voor ons kiezen?

  • Reeds 26 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • Vrijblijvende offertes